Helårsbane:
Kære medlemmer af Svogerslev Tennisklub.

Som i ved fra vores GF tidliger i år har bestyrelsen arbejde på en omlægning af bane 1 til en helårsbane og lysanlæg på bane 1 og 2.

I den anledning har bestyrelsen søgt tilskud fra Roskilde kommunes pulje til små renoveringer- og forbedringsprojekter. Her er vores ansøgning blevet imødekommet og vi har fået et tilskud på kr. 175.000. Det er vi selvfølgelig rigtige glade og stolte over, at være lykkes med.

Det betyder at vi kan opstarte vore projekt allerede i år, efter uge 42.

Hvis der blandt medlemmerne er nogen der har brug for at spørge mere ind, til vores projekt, er i velkommen til at kontakte formand Henrik Bjørnskov.

Bestyrelsen i Svogerslev tennisklub.

Træning med prof trænere.

Samarbejde med RoskildeTennisKlub.

I forbindelse med vores tættere dialog/samarbejde med RTK har RTK tilbudt at afholde en træningscamp på vores baner:

Tilbud om camp i Svogerslev: 15 sept, 3 baner, kl 10-12, 12 spillere, tre trænere, mad bagefter. Pris 200 kr pr spiller inkl frokost Hvis der er ønsker til at træne bestemte temaer, så sig til. Men ellers laver Sisse et godt program.

"Jeg syntes at det er et godt tilbud. Sisse er RTK cheftræner, som er med høj standard."

Henrik B - Formand.

Tilmelding og betaling  under Arrangementer.

Klubhus

Der arbejdes stadig hårdt på at få etableret en eller anden form for klubhusfaciliteter.

Nyhedsbrev.

Vi har sagt ja til at vores leverandør må udsende et nyhedsbrev med tilbud en gang om måneden.
Man kan selv framelde sig nyhedsbrevet under sine profiloplysninger.