Klubmesterskaber 2019
Så er programmet klar og der må igangsættes.
Der har desværre ikke været tilmeldinger i alle rækker.
Husk at sende resultater til stk@svogerslevtennisklub.dk eller sms til John.
Helårsbane:
Kære medlemmer af Svogerslev Tennisklub.

Som i ved fra vores GF tidliger i år har bestyrelsen arbejde på en omlægning af bane 1 til en helårsbane og lysanlæg på bane 1 og 2.

I den anledning har bestyrelsen søgt tilskud fra Roskilde kommunes pulje til små renoveringer- og forbedringsprojekter. Her er vores ansøgning blevet imødekommet og vi har fået et tilskud på kr. 175.000. Det er vi selvfølgelig rigtige glade og stolte over, at være lykkes med.

Det betyder at vi kan opstarte vore projekt allerede i år, efter uge 42.

Hvis der blandt medlemmerne er nogen der har brug for at spørge mere ind, til vores projekt, er i velkommen til at kontakte formand Henrik Bjørnskov.

Bestyrelsen i Svogerslev tennisklub.

Deltagelse i RTKs klubmesterskaber:

Vi har det sidste halve år været i dialog med vores "storebror" i Roskilde Tennisklub for et fremtidig samarbejde til fælles fornøjelse.

Det har konkret resulteret i, at Svogerslev Tennisklubs medlemmer er blevet inviteret til at deltage i de forestående klubmesterskaber i Roskilde Tennisklub.

Lidt praktisk information:

Tilmeldingsfristen er den 21/8-19.

Finaledag er den 14/9, hvor kampene skal afvikles på dagen.

Pris kr. 60 i single rækkerne.

Pris kr. 50 pr. person i doble rækkerne.

Ved tilmelding skrives "Svogerslev" under medlemsnummer.

Efter tilmeldingen bedes i kontakte Svogerslev Tennisklub, via mail, for praktisk omkring afregningen.

Evt. spørgsmål kan rettes til Formand Henrik Bjørnskov: Tel: 2213-7282

Bestyrelsen i Svogerslev Tennisklub.

Klubhus

Der arbejdes stadig hårdt på at få etableret en eller anden form for klubhusfaciliteter.

Nyhedsbrev.

Vi har sagt ja til at vores leverandør må udsende et nyhedsbrev med tilbud en gang om måneden.
Man kan selv framelde sig nyhedsbrevet under sine profiloplysninger.