Med dette lille introduktionsbrev vil Svogerslev Tennis Klub byde dig velkommen som medlem i klubben.

Lidt facts om klubben:

Stiftet - klubben blev stiftet den 23. september 1994.
Banerne - klubbens 2 rødgrusbaner blev indviet den 6. juni 1996.
den tredie bane blev indviet i 2004.
Vedligeholdelse - banerne klargøres hvert år inden opstarten af en entreprenør, resten af sæsonen er det klubbens medlemmer der er fællesansvarlige for banernes tilstand.
Medlemmer - vi er omkring 80 medlemmer.
Motionister - klubben er primært for motionister, vi har ingen turneringshold. Vi vægter det sociale miljø højt.
Medlemskaber - Svogerslev Tennisklub er medlem af DGI og DTU.
Klubmesterskaber - hvert år i august/september afholdes der klubmesterskaber.
Reservationsregler - man kan kun reservere en tid ad gangen. Reservationen foregår på hjemmesiden. Til single kan reserveres en time, til double to timer.
Træning - bliver planlagt år for år alt efter hvilke muligheder vi har.
Kontingent - årligt:juniorer300 kr.
Seniorer: 600 kr..
Internet - http://www.svogerslevtennisklub.dk/
Indmeldelse - kontakt kassereren. Som medlem modtager du en nøgle, som passer til tennisbaner og reservationskassen. Ved udmeldelse skal nøglen tilbagleveres.
Banerne må kun benyttes af klubbens medlemmer. Der kan spilles med gæstespiller for kr. 50 pr. time.